Категории
 
Количка
0 продукта
 
 
 
 
 

Професионална машинка за цигари

Професионална машинка за цигари
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 125.00лв.
Наличност: В наличност
Модел: Професионална машинка за цигари
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Електрическа машинка-професионална за свиване на цигари


Цена: 125 лв

 
 
 

Електрическа машинка-професионална за свиване на цигари-изключително здрава и прецизна изработка с много лесни манипулации. Работи с всички тютюневи разфасовки,дава стабилно качество сравнимо с”купешките цигари” Производителност, реално над 10 цигари на минута, при много добро качество на готовата цигараPLC (компютърен чип) контролиран механизъм за предотвратяване на претоварване на мотора.Машинката е на принципа на пълнене на Premier Supermatic, което я прави лесна за поддържане.Принципа на пълнене е като при нормалните пълначки, което гарантира, че тютюна няма да бъде накъсан при самото пълнене

 
 


Ръководство за експлоатация:1. Свържете кабела с машинката, включете го в ел.мрежата, след което включете машинката.2. Вдигнете металното лостче, за да отворите тютюневия отсег, след което го напълнете с тютюн.3. Леко натъпчете тютюна в отсега.4. Поставете празна цигара върху металния мундщук.5. Натиснете металното лостче плътно до долу и празната цигара ще се напълни автоматично.

 
 
 
 


ВАЖНО !!!-Не вдигайте металното лостче преди буталото да се е върнало в изходно положение! Ако сте вдигнали лостчето преди буталото да се е върнало, натиснете бутона „Reset”.- В случай, че заседне тютюн, лампичката “Jam“ ще светне. Вдигнете металното лостче, за да отворите тютюневия отсег, натиснете бутона “Reset”, за да върнете буталото в изходно положение и след това почистете заседналия тютюн с инструмента за почистване.


 
 
 
 
 
Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.