Категории
 
Количка
0 продукта
 
 
 
 
 

Уред против насекоми Pest Reject

Уред против насекоми Pest Reject
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 14.90лв.
Наличност: В наличност
Модел: Уред против насекоми Pest Reject
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте
Ултразвуков уред против насекоми и гризачи Pest Reject
(за площ до 200кв.м) 

Цена: 14.90 лв
 
 


Това революционно устройство използва цифрови технологии на базата на електромагнитни импулси. Те се предават чрез окабеляването по стените в дома ви и по този начин достигат до местата, където живеят и се размножават хлебарки, плъхове и паяци. Тези импулси ще накарат насекомите да се чувстват толкова ужасно, че те ще напуснат дома ви завинаги!

Има и още нещо! Pest Reject притежава и ултразвукова технология, която премахва мухите и комарите. Pest Reject е най-добрият начин да се отървете от плъхове, хлебарки, мишки, паяци, търтеи, мухи, комари и всякакви насекоми.

Просто трябва да включите устройството Pest Reject в контакта и това е всичко. Позволете на Pest Reject да защити къщата ви, целия апартамент или промишлена сграда до 200 м2. Толкова е лесно!

Pest Reject е едно от най-ефективните устройства, предлагани на пазара, което ви предпазват от всички видове насекоми. Той работи 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, за да предпазва вас и семейството ви. Не е необходима подмяна; няма и консумативи. Безопасен е за цялото ви семейство и домашните любимци.

Внимание
• Не използвайте Pest Reject, ако имате домашни любимци зайци или гризачи, например хамстери, защото може да им причините дискомфорт. Устройството не оказва влияние върху други видове домашни любимци.
• Устройството не оказва влияние върху работата на компютри и други домашни уреди.
• Пазете Pest Reject далеч от вода, вази за цветя, пълни с вода и други обекти, съдържащи някаква течност.
• При първоначална употреба на Pest Reject е нормално насекомите да станат по-активни и да излязат от скритите си местенца. Това е така, защото те усещат дискомфорт и се опитват да избягат. Най-добри резултати при справянето с хлебарки, паяци, мравки и гризачи се постигат след 1-3 седмици. Въпреки, че усещат действието на устройството, първоначално могат да откажат да напуснат. Когато използвате Pest Reject за отстраняване на насекоми, не забравяйте да оставите прозореца или вратата отворени, за да могат да напуснат!
• Не използвайте допълнителни отрови и химически препарати, докато използвате това устройство. Подобни препарати могат да привлекат вниманието на насекомите, докато Pest Reject ги кара да напуснат. Отрови и други подобни вещества имат напълно противоположен ефект на този на Pest Reject. Не забравяйте, че има много упорити хлебарки, за които може би ще е необходимо по-дълго време, за да бъдат прогонени от дома ви.
• Не оставяйте храна, която може да привлече вниманието на нови насекоми.
• Не оставяйте врати, прозорци, гаражи и мазета отворени, за да не позволявате влизането на други насекоми и гризачи.
• Този продукт е предназначен за употреба в затворени помещения. Не го използвайте за предпазване на открито.

Използвайте устройството, спазвайки тези инструкции.
 
 
 
 
Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Уред против насекоми Pest Reject
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Уред против насекоми Pest Reject
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Уред против насекоми Pest Reject
Натиснете върху снимката за по-голям размер