Категории
 
Количка
0 продукта
 
 
 
 
 

Турмалинови биоенергийни чорапи

Турмалинови биоенергийни чорапи
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 7.99лв.
Наличност: В наличност
Модел: Турмалинови биоенергийни лечебни чорапи
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Турмалинови биоенергийни лечебни чорапи


Цена: 7.99лв
 
 

 
 
 

Турмалинови чорапи с терапевтичен ефект само за 7.99лв. Музика за твоите крачета и Здраве за цялото тяло!Охлаждат!

Стъпвай и се радвай на баланс, здраве и сила. Защото с всяка стъпка ще се докосваш до жизнена енегрия, био-лечебни свойства и магията на чудото, наречено Турмалин.

Върху нашето ходило е проектирано цялото човешко тяло и всяка точка е мини проекция на отделните ни жизнени органи. 

Изработката на турмалиновите чорапи е специална и се основава на вградени участъци върху уникалните биоенергийни чорапи. Всеки участък е така разположен, че да има пряк досег и въздействие въху всички важни точки на стъпалото. А това означава, че лечебните свойства на Турмалиновия кристал ще могат директно да влияят върху повечето жизнени органи.

Турмалинови биоенергийни лечебни Чорапи

Стъпвай и се радвай на баланс, здраве и сила. Защото с всяка стъпка ще се докосваш до жизнена енегрия, био-лечебни свойства и магията на чудото, наречено Турмалин.

Върху нашето ходило е проектирано цялото човешко тяло и всяка точка е мини проекция на отделните ни жизнени органи. Знаейки това от векове назад, човек винаги се е опитвал да въздейства върху своите ходила чрез специални масажи и техники. 

И така до наши дни, когато най-сетне е открит ефективен метод за въдействие върху ходилото, през целия ден, през нощта и дори докато стъпвате. А това се равнява на денонощен ефективен масаж и лечебна терапия. Тайната се крие в най-новото изобретение - Турмалинови лечебни чорапи.

Тяхната изработка и специална и се основава на вградени участъци върху уникалните биоенергийни чорапи. Всеки участък е така разположен, че да има пряк досег и въздействие въху всички важни точки на стъпалото. А това означава, че лечебните свойства на Турмалиновия кристал ще могат директно да влияят върху повечето жизнени органи.

Според традиционната китайска медицина, масажът на тези точки подобрява проходимостта на енергийните канали, засилва кръвообръщението, активира обменните процеси, като подобрява състоянието и активността на органите.

Ефектът на турмалиновите чорапи е почти мигновен. Само 15 минути, след като се осъществи директен досег на Турмалина с ходилото ви, в тялото ви ще започнат да протичат различни лечебни процеси:

- През порите на кожата ви ще започнат да прониквнат важни микроелементи от състава на турмалиновия кристал;

- Започва отделяне на отрицателно заредни йони;

- Турмалиновите чорапи ще отключат процес на излъчване на дълговълнови инфрачевени лъчи с дължина 8-14 мк;

- Ще се радвате на постоянен микропоток от 0,06 мА, равен на този на човешкото тяло;

- Стартират се общи лечебни и профилактични процеси върху човешкото тяло.

Освен био-лечебните си свойства, Турмалиновите мсажни чорапи за изработени така, че ви носят удобство и комфорт при носене:

- турмалиновите чорапи създават охлаждащ ефект през летните дни и затоплящо усещане през зимата;

- турмалиновите чорапи са изработени от специална пропусклива въздуха материя за масимален комфорт и приятно усещане върху ходилото;

Състав: 90 % турмалиново влакно и 10 % елестан.

Начин на употреба:
В началото времето за носенето на масажните чорапи с турмалин трябва да бъде 15-20 мин./ден, като постепенно в продължение на 3-6 седмици то се увеличава до 2-3 часа 2 пъти на ден или по 5-8 часа непрекъснато носене.

Противопоказания:
Масажните турмалинови чорапи не трябва да се използват при висока температура и склонност към кървене, не е подходящо да се използват от бременни жени, деца и болни с тежка форма на енцефалопатия, при термоанестезия или при увредена повърхност на кожата. Турмалинови чорапи не се използват от хора с вграден пейсмейкър и други стимулатори. При предразположение към алергии ползването на турмалинови чорапи да става с повишено внимание. При увреждане на меките тъкани турмалинови чорапи да се използва 24-48 часа след инцидента.

Поддържане на масажните чорапи с турмалин:
Прането на турмалинови чорапи се прави само ръчно с топла вода при температура до 45°С. Препоръчва се използването на турмалинови чорапи само на турмалинов сапун или естествени миещи средства. Масажните турмалинови чорапи не трябва да се гладят, избелват и почистват химически. Да се сушат на разстояние от топлинен източник и не под преки слънчеви лъчи.


Размер: турмалинови чорапи са универсален размер и отговарят на 37-42 номер.

Цвят: Черен
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Турмалинови биоенергийни чорапи
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Турмалинови биоенергийни чорапи
Натиснете върху снимката за по-голям размер