Категории
 
Количка
0 продукта
 
 
 
 
 

Riddex против домашни вредители

Riddex против домашни вредители
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 7.90лв.
Наличност: В наличност
Модел: Riddex Pestrepeller за борба за домашни вредители
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте
 Ултразвуков унищожител на хлебарки, гризачи, мравки Riddex

Цена: 7.90 лв
 
 
 
Иновативна технология, която ще запази дома ви свободен от вредители!
Riddexс Pestrepeller реализира защита от мишки, плъхове, хлебарки, бълхи и мравки, като излъчва мощен 130dB ултразвуков сигнал с променлива честота в обхвата 30 kHz - 65 kHz .
Честотата на излъчвания сигнал на Ридекс Pestrepeller се променя "вълнообразно", което не позволява на вредителите да свикнат с него и по този начин се гарантира ефективността на уреда.
Ридекс Pestrepeller охранява ефективно помещения до 50 кв.м. Уредът Ридекс се държи непрекъснато включен в електрическата мрежа посредством приложен в комплекта адаптер. Ефектът се забелязва след няколко дни. Тогава ще се забележи отсъствието на гризачите.
По отношение на инсектите (хлебарки, мравки и т.н.) в първите дни след включване на Ридекс се забелязва увеличение на активността им, защото въздействието на уреда ги кара да напуснат местата, където нормално се крият. Под въздействието на ултразвука инсектите губят репродуктивните си способности и напускат охраняваната зона. През следващите 1-2 седмици снесените от тях яйца се излюпват, но нови яйца няма да бъдат снасяни. Това означава постепенно намаляване на присъствието на инсекти и около 4-6 седмици след включването на уреда охранявания обект се освобождава от инсекти. Не са изключени случайни посещения на гризачи, в стремежа им да търсят храна. Сигурно е обаче, че благодарение на Ридекс те няма да останат постоянно на охраняваната територия. Riddex Pestrepeller трябва да остане включен непрекъснато. Неговата консумация на електричество е незначителна, практически "нулева", което предоставя една евтина, надеждна защита срещу вредители без химикали, отрови и никакъв консуматив.
Уредът не изисква никакво обслужване. Riddex Pestrepeller притежава светодиоден индикатор, който свети в зелено, когато уредът е включен и работи нормално. Чрез него може да бъде следена годността на уреда.
В допълнение – можете да използвате уреда като осветително тяло– при натискане на бутона в горната част корпусът светва с красива мека синя светлина.

 

 

 
Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Riddex против домашни вредители
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Riddex против домашни вредители
Натиснете върху снимката за по-голям размер