Категории
 
Количка
0 продукта
 
 
 
 
 

3 бр.Уголемител за устни Fullips

3 бр.Уголемител за устни Fullips
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 10.00лв.
Наличност: В наличност
Модел: 3 бр в комплект Уголемител за устни Fullips
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте
3 бр в комплект Уголемител за устни Fullips 
 
Цена: 10 лв
 
 

 
 
Описание:
Fullips кара устните ви да изглеждат плътни в рамките на 4 часа. Продуктът работи на принципа на вакум.
Уголемителите изместват хиалуроновите инжекции. Те приличат на капачки и действат изцяло чрез вакуум, но са проектирани така, че да не оставят нежелани следи след приложението им. Ефектът се получава заради притока на телесна течност и кръв в тази зона. Уголемителите се предлагат в три размера - малък - S, среден - M и голям - L . Първият е за много малки устни. Вторият е за такива, които са широки, но в същото време са тънки. Той ги издърпва и придава обем равномерно по цялата дължина. Третият е за нормални, които искате да направите много големи. Той действа предимно в средната точка и ги придърпва нагоре от основата.
 
 

 

 
Инструкции за употреба:
Стъпка 1: Много е важно уголемителите да бъдат почистени перфектно. За предпочитане със сапун и топла вода. Това се прави преди и след всяко използване.

Стъпка 2: Препоръчваме почистване на устните с мека кърпа или мека четка, за постигане на по-пълни резултати. След това намокрете зоната около устата си с вода. Тази влажност не е необходима, но може да помогне за установяване на по-добър вакуум, което е ключът към по-добър резултат.

Стъпка 3: Разположете Fullips върху устните си, задръжте на желаното място и започнете да всмуквате кратки количества въздух. Времето, в което трябва да престои в такава позиция, е индивидуално за всеки. Ако ви е за първи път обаче, то трябва първият допир да трае не повече от 30 секунди. След лека почивка може да направите още няколко серии от по 15-20 секунди, докато постигнете желания ефект

Стъпка 4: След като получите желаната големина, продължете гримирането по обичайния начин.
 
 
 

ВНИМАНИЕ: Не трябва да се използва ако устните са инжектирани с допълнителен филър или ако са увеличени по друг медицински или хирургически метод. Ако имате каквито и да е притеснения за да използвате този продукт моля консултирайте се с лекар преди употреба.
 
 
ВИДЕО:
 

 

 

 

 
Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

3 бр.Уголемител за устни Fullips
Натиснете върху снимката за по-голям размер
3 бр.Уголемител за устни Fullips
Натиснете върху снимката за по-голям размер
3 бр.Уголемител за устни Fullips
Натиснете върху снимката за по-голям размер