Категории
 
Количка
0 продукта
 
 
 
 
 

За защита на личните данни

Политика за защита на личните данни

 

1. Идентификационни данни на администратора и координати за връзка

АЛБЕНА АНДОНОВА-АСА ЕООД ЕИК/ПИК 204180722 Седалище на фирмата гр.Костинброд, ул.Струма 26 ОФИС: гр.София Връбница-2 бл.637 тел. 0988824039

Ние се отнасяме много сериозно към управлението на личните данни, съобразно текущото законодателство, както и Регламент 2016/679 на Европейския съюз (GDRP). Данните и личната информация, предоставена от посетители и потребители, се използва от сайта за управление на поръчки, за доставка на продукти и услуги, за обработка на плащания, за комуникация с посетителите и потребителите относно поръчки, продукти, услуги и промоционални оферти. Личните данни са информация, която служи за Вашата поръчка, т.е. име, електронна поща, адрес, IP адрес, последната информация ние я получаваме ако поръчвате през формата за поръчка в сайта. АЛБЕНА АНДОНОВА-АСА ЕООД, под никаква форма няма да събира

Ваши лични данни, освен необходимите за Тези ваши лични данни, които ние получаваме от вас, ще бъдат използвани единствено за обслужването ви като потребители на сайта–за приемане и изпълнение на вашите поръчки и връзка с вас в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката.

Сайта www.asaoferti.com , както АЛБЕНА АНДОНОВА-АСА ЕООД, няма да използва предоставените от вас данни, за други цели освен за обработване и изпращане на поръчката ви.

С цел подобряване на политиката на фирмата по отношение на защита на личните данни, при възникване на въпроси, моля да се обръщате на посоченият телефон на сайта.

 

 2.Къде се съхранява личната информация?

Личните данни се съхраняват на сървърите на сайта, на територията на Европейския съюз. Никакви данни не се съхраняват извън Европейския съюз.

 

3.Как е защитена личната информация?

АЛБЕНА АНДОНОВА-АСА ЕООД защитава личната ви информация с помощта на най-новите технологии и мерки. Централизирано съхраняване на личните данни в сайта с ограничен достъп само за 1 конкретен служител на фирмата. Използване на високо технологични решения в областта на информацията, нейното съхранение и обработване, като защити с пароли, съвременен антивирусен софтуер, криптирани канали за достъп и други. Разработване на процедура за уведомяване на надзорните органи в законовите срокове при евентуална загуба, кражба или неправомерен достъп от трети лица и уведомление на субектите, ако има висок риск за правата и свободите им.

 

4.Каква лична информация се събира?

- При използване на Лайв Чата ние получаваме: Лична информация споделена доброволно от потребителя: емейл адрес, име, телефон, ,адрес за доставка-ако поръчвате през тази форма. Автоматично ние получаваме още: Държава / Регион, Град и IP адрес. Тези ваши лични данни, които ние получаваме от вас, ще бъдат използвани единствено за обслужването ви като потребители на сайта–за приемане и изпълнение на вашите поръчки и връзка с вас в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Или за да ви отговорим на отправено съобщение към нас чрез Лайв Чата.

Сайта ви гарантира, че въпросните лични данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на други лица или използвани за цели, различни от гореспоменатите.

- Лична информация на регистриран потребител: Лична информация споделена доброволно от потребителя: . При регистрация: име, адрес, телефон, емейл, IP адрес. . При поръчка: адрес за доставка, адрес за плащане. Тези ваши лични данни, които ние получаваме от вас, ще бъдат използвани единствено за обслужването ви като потребители на сайта–за приемане, изпълнение и доставка на вашите поръчки чрез куриерски фирми, както и за връзка с вас в случай на възникнали проблеми или необходими уточнения, свързани с поръчката. Сайта ви гарантира, че въпросните лични данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на други лица или използвани за цели, различни от гореспоменатите.

 

5. Създаване на профил и управление

Всеки потребител при регистриране на профил въвежда информацията по-горе и е отговорен за нейната достоверност. При регистрация той въвежда свой емейл и телефон и всяка комуникация свързана с личните данни, с поръчка и изпълнение на поръчка се провежда само и единствено на регистрирания емейл и телефон. Отговорност на потребителя е да съхранява данните си за достъп(емейл и парола) и в случай на необходимост трябва да уведоми админстрацията за неоторизиран достъп чрез потребителския акаунт. На страницата на профила си, потребителят може да променя личната информация. Администрацията не е отговорна по никакъв начин за достоверността на въведената информация.

 

6.Как се ползва личната информация на потребителите?

- Тези ваши лични данни, които ние получаваме от вас, ще бъдат използвани единствено за обслужването ви като потребители на сайта–за приемане и изпълнение на вашите поръчки и връзка с вас в случай на възникнали проблеми или допълнителни уточнения, свързани с поръчката. Сайта ви гарантира, сигурността на личните ви данни.

- Игри, инициативи и комуникация в социалните мрежи Данните получени от тези мероприятия ще се ползват само за целта на мероприятието. - Контакт с нас, обаждане по телефон, уведомяване за наличност на стока Данните получени при комуникация със служителите на сайта се ползват само за нуждите, за които са получени.

- Техническа поддръжка и сигурност-с цел добра работа на сайта, сигурност на информацията и предотвратяване на злоупотреби, оторизирани технически фирми могат да имат достъп до личните данни. Технически и организационни мерки за сигурност при обработката:Цялата информация, която получаваме за Вас, се съхранява на защитени сървъри и сме изпълнили технически и организационни мерки, които са подходящи и необходими за защита на Вашите лични данни.

- Моля, имайте предвид, че въпреки предприетите от нас мерки за защита на Вашите данни, прехвърлянето на данни през интернет или други отворени мрежи никога не е напълно защитено и съществува риск личните Ви данни да станат достъпни до неупълномощени трети страни. - Ние не събираме съзнателно лична информация от деца на възраст под 14 години. Ако установим, че сме събрали такава, ще предприемем стъпки, за да изтрием информацията възможно най-скоро. Ние не събираме и не обработваме чувствителни и био метрични данни, както и други такива несвързани с основната ни дейност, както и предоставени ни от трети лица или от публични регистри. Всички посочени по-горе контрагенти са в договорни отношения с нас и имат задължението да не разкриват наша информация. Те също са регистрирани като администратори и като обработващи лични данни и носят отговорност за опазването й. Разкриването на каквато и да е лична информация е възможно единствено в случаите, когато тя е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират такава при спазване на нормативно установения ред. Услугите, които предоставя сайта www.asaoferti.com предполагат предоставяне на Лични данни като име, адрес, телефон , e-mail, IP адрес Сайта www.asaoferti.com в това число и АЛБЕНА АНДОНОВА-АСА ЕООД не събира данни с категория специални данни по смисъла на чл. 9 и 10 от Регламент (ЕС) 2016/679 . С това съгласие вие се задължавате да не изпращате такива данни през сайта, като например

⁃ данни, разкриващи Вашия расов или етнически произход, политически възгледи, религиозни или философски убеждения, членство в синдикални организации, нито Ваши генетични данни, биометрични данни, данни за здравословното Ви състояние, за сексуалния Ви живот или сексуалната Ви ориентация, или данни, свързани с Ваши присъди и нарушения. ⁃ документи за самоличност, както и ЕГН, номер на паспорт/лична карта и др. подобни.

 

7.Задължително ли е предоставянето на лични данни

Предоставянето на личните ви данни в сайта е напълно доброволно по ваше желание. Физическото лице или Фирма само преценява дали иска да поръчва от сайта и доброволно оставя своите данни необходими за регистрация на сайта и за поръчка през сайта. Има необходими данни за доставка без които ние не можем да ви изпратим поръчаните стоки и вие да ги получите. И без тях не може да се осъществи покупка-продажба.

 

8.Права на лицата, чиито лични данни се обработват

 

Ние уважаваме вашето право на достъп и контрол на вашата информация и ще отговори АЛБЕНА АНДОНОВА-АСА ЕООД на Вашите искания за информация и където е приложимо, ще коригира, промени или изтрие личната ви информация. - Право на достъп до и право на прозрачна информация

- Право на коригиране на личните данни - Право на изтриване на личните данни

- Право на ограничаване на обработването - Право на преносимост на данните

- Право на възражение

- Право за оспорване на автоматичната обработка

- Оттегляне на съгласието

- Право на уведомяване на субекта на лични данни при пробив


9.Срок за съхраняване на личните данни

АЛБЕНА АНДОНОВА-АСА ЕООД ще задържи предоставената и от вас лична информация за период, необходим, за да бъдат изпълнени целите, изложени в настоящата ни политика за защита на личните данни, или ако по закон не се изисква да я задържи за по-дълъг период.

 

10. Линкове, насочващи към сайтове на трети страни

Платформата може да съдържа връзки към уебсайтове или приложения на трети страни. Ако кликнете върху някоя от тези връзки, имайте предвид, че всеки има собствена политика за поверителност. Не контролираме тези уебсайтове / приложения и не носим отговорност за тяхната политика. Когато напускате Платформата, Ви препоръчваме да прочетете съобщението за поверителност на всеки уебсайт, който посещавате. Свързване със социални мрежи: Някои наши страници предлагат споделяне със социални мрежи и информацията за вашето посещение на сайта може да бъде споделена с трети страни като Facebook, Google и др. Тези трети страни могат да получат информация за посещението Ви на сайта, както и да добавят бисквитки на Вашето устройство. Ние нямаме контрол върху тази информация и препоръчваме да се информирате директно за политиката им. Ако не искате да споделяте информация за посещението си в нашия сайт, моля не споделяйте съдържание и излезте от профила си в социалната мрежа преди посещението на сайта.

 

Тези Правила за защита на личните данни влизат в сила от 24.05.2018 година.

 

АЛБЕНА АНДОНОВА-АСА ЕООД се води от приетата фирмена политика за защита на личните данни, която е представена в Комисията за защита на лични данни и се ръководи стриктно от нея при съхранение на личните данни, получени от потребители в сайтовете, собственост на компанията.

 

Ако имате някакви въпроси, коментари и запитвания относно тези Принципи, не се колебайте да се свържете с нас.