Категории
 
Количка
0 продукта
 
 
 
 
 

Поръчки и доставки

 

 

ПОРЪЧКА

Пазаруването е изключително опростено, с една единствена цел – удобство за нашите клиенти. Можете да поръчвате с регистрация и без регистрация. Когато регистрирате профил в нашия магазин ще можете да пазарувате по-бързо, ще получавате допълнителна информация за продуктите и ще можете да разглеждате хронологията на вашите поръчки. Данните, които въвеждате по време на своята поръчка са строго поверителни и ще бъдат използвани само за доставка на поръчаните от Вас продукти. 
Доставката се извършват от град София чрез куриерска фирма Еконт Експрес и е за сметка на клиента. След като сте направили поръчка в рамките на 1-2-3 работни дни или повече в зависимост от населеното място до което е доставката или ако има изрична уговорка за времево време за доставка, ще получите пратката от куриера на посоченият от Вас адрес или офис на Еконт във вашият град. Плащането се извърша на ръка когато куриера Ви достави пратката. Куриерската такса се начислява според тарифите на Еконт. Тарифите на Еконт Експрес до всяка точка на страната както и подробности за доставката може да видите по долу на тази страница, където пише "ЗА ДОСТАВКА" . Възможните начини за доставка с Еконт са: до домашен адрес и до офис на Еконт посочен от вас. Цената на куриерската услуга се начислява според тарифите на куриерска фирма Еконт Експрес и е за сметка на получателя. ДОСТАВКА

Куриерските доставки  се извършват както до адрес, така и до офис на Куриерса фирма. Ако изберете услугите на Куриерска фирма до офис, моля уведомете в поръчката кой е най-близкия и удобен за Вас. В случай, че не е попълнена допълнителната информация ние ще се свържем с вас с електронна поща или обаждане по телефона, за да уточним подробности относно поръчката ви и доставката.

Посочените цени на куриерска услуга се отнасят за всяко селище в България.

 
Всички поръчки преди да се пристъпи към доставка се удостоверяват задължително от подателя! За целта ние ще Ви потърсим на предоставения от Вас телефон или имейл. След като потвърдите поръчката си ще Ви уведомим дали разполагаме с наличност на продуктите и съответно за какъв срок ще ги получите. 

Поръчки направени след 13 ч. в делнични дни се обработват на следващия ден, а тези в почивни и празнични дни се обработват и пускат за доставка в първия работен ден. 

Упоменатите по-горе методи на доставка включват наложен платеж, който се заплаща при получаване от куриера или от съответния офис .

Ако желаете фактура, то моля да посочите фирмените си данни когато поръчвате  или да ни уведомите същевременно при потвърждаване на поръчката по телефона.

Сайта Ви предоставя възможността да видите съдържанието на предоставените стоки и да ги тествате, преди да ги заплатите, ако изберете доставка с куриер до адрес или техен офис . В случай на несъответствие на поръчката или на част от нея и доставеното може да откажете поръчката или стоката/ките, които не съответстват, като също така  ги върнете изцяло за наша сметка за подмяна. 


Точната цена на Вашата доставка можете да проверите на посочения по долу тарифен калкулатор на ЕКОНТ. Можете да избирате изпращане от офис до адрес или от офис до офис. Пратки, които се доставят в събота Еконт ги таксуват допълнително с +2.40 лв, поради което сайта ще изпраща за получаване в събота само при изрично писмено (чрез email) искане от клиента.

 
 

ЕКОНТ ЕКСПРЕС: Куриерски услуги в България